Kategóriák

SoyPrint Webshop

Hírlevél

Vásárlás előtt kérjük, olvassa el a vásárlási feltételeket és a szállítási információkat!
1. Belépés/Regisztráció
A soyprintwebshop webáruház főoldalán a jobb felső sarokban lévő jelentkezz be feliratra kattintva a Fiók létrehozásánál regisztrálja be magát. Kérjük, adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait!
A regisztráció során meg kell adnia a teljes nevét, az e-mail címét, születési idejét és egy jelszót, a számlázási és szállítási címet és az Ön telefonszámát. Így, ha szükséges, kapcsolatba tudunk lépni Önnel a szállítás és a rendelés végett. Kérjük, hogy működő e-mail címet adjon meg!
 A vásárlás feltétele a regisztráció. A soyprintwebshop webáruház jogosult visszautasítani mindazon regisztrációs igényt, amelyben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra enged következtetni, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata.
 A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti a soyprintwebshop vevőszolgálatnak küldött e-mail útján. A regisztrált felhasználó regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy a soyprintwebshop vevőszolgálat részére e-mailben hírleveleket, akciókról szóló értesítéseket küldjön. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni. A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, járhat el. A regisztráció során megadott adatait a soyprintwebshop, a hatályos törvényeknek megfelelően kezeli.
 A regisztrációs adatlap kitöltése után Ön a soyprintwebshop webáruháztól egy automatikus e-mailt kap.
Ha már regisztrált, a Bejelentkezés menüpontban a belépő kódját és jelszavát beírva be tud jelentkezni, és vásárolni.
 2. Böngészés
A soyprintwebshop webáruház termékei kategóriánként csoportosítva találhatók meg az oldalon. A termékek között böngészve Ön a kosárba teheti a megvásárolandó termékeket.
 3. Kosár megtekintése és megrendelés
Kosarában áttekintheti a kiválasztott termékeket, majd a "Kosár megrendelése" gombra kattintva folytathatja a vásárlást. Kérjük, ellenőrizze a szállítási és a számlázási címet, amire a számlát kiállítjuk!
 4. Fizetés
A soyprintwebshop webáruház vásárlói a következő fizetési lehetőségek közül választhatnak: 
Banki átutalás: a leadott megrendelés visszaigazolása után kérjük a számla végösszegét és a szállítási költséget bankszámlánkra átutalni
Utánvét: a csomag ellenértékét a csomagküldő cég alkalmazottja veszi át Öntől készpénzben.
Helyszíni fizetés: a leadott rendelésének ellenértékét átvételi pontunkon is kiegyenlítheti
5. Megrendelés visszaigazolása
A megrendelés visszaigazolásáról e-mailt küldünk Önnek. A visszaigazolást követően élő a rendelése. 
6. Házhoz szállítás
A következő kiszállítási lehetőségek közül választhatnak vásárlóink:

Utánvétes csomagküldés Magyarország területén belülre
Átvételi pontunkról történő személyes elszállítás

A vevő megrendelésének leadásával biztosítja a szállítót, a soyprintwebshop-ot, a kiszállított termék átvételéről. Az áru átvételét a vásárló a szállítólevélen aláírásával igazolja.
A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a kiszállított termékkel kapcsolatban haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.
Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. 
Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk rendeléseik online módon történő leadására, és a megrendelt termékek személyes átvételére átvételi pontunkon, a Budapest, 1146 Hermina út 17. szám alatt. A megrendelt termékeket névre szólóan, az igényelt időpontra félretesszük vásárlónk számára. A cikkeket a megrendelés visszaigazolásától számított 3 napig áll módunkban félretenni. Amennyiben a megrendelő a 3. nap, üzletzárásig nem jelentkezik az áruért, azokat ismételten a többi vásárló részére vásárlásra felkínáljuk. 
7. Jótállás, szavatosság, szerviz
A soyprintwebshop webáruházban vásárolt termékek esetén a szavatossági igény a számla eredeti példányával, és amennyiben van, a jótállási jeggyel érvényesíthető.
A soyprintwebshop webáruház az általa értékesített termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 
A soyprintwebshop webáruház kizárólag új termékek értékesítésével foglakozik. A termékleírásban megjelölt vételár, 1 db termékre vonatkozik, Forintban (HUF) értendő és tartalmazza az ÁFÁ-t is. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért az adott termék beszállítója felelős. A modellek és technikai paramétereik előzetes jelzés nélkül megváltozhatnak. Műszaki változás joga fenntartva. 
Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az akciós áruk esetében az akciós ár minden esetben csak a készlet erejéig tart. 
8. A vásárlástól való elállás joga
A vevőnek jogában áll a megrendelést követően 12 órán belül a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást e-mailben jelezheti. 
A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta! 
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a soyprintwebshop webáruház az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. A soyprintwebshop webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat! 
9. Felelősségkorlátozás
A soyprintwebshop webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A soyprintwebshop webáruház nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan


a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
az információtovábbítási késedelemből adódó,
vírusok okozta,
szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
vonal, vagy rendszerhibából
adódó károkért.

 
A soyprintwebshop webáruház jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra. 
Vevőszolgálat
Írjon nekünk az info@soyprint.hu email címre. Vevőszolgálat telefonszáma: +36 1 7000 667 
Szolgáltató
Név: IMG SolutionKft.

Cím: 1146 Budapest, Hermina út 17.

Cégjegyzék szám: 01-09-973596

Adószám: 14894262-2-42

Bankszámlaszám: OTP 11743026-20012498-00000000

Levélcím: 1146 Budapest, Hermina út 17.

Tel.: +36 1 7000 667

E-mail: info@soyprint.hu


Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség:

Telefon:+36 1 7000 667

E-mailt küldök